12.9.2022. 20:36
0
Bolni pregovori: Menadžer glavom razbio nos predsjedniku kluba
Predsjednik Rayo Vallecana Raul Martin Presa tvrdi da ga je glavom u nos udario menadžer Raula de Tomasa tokom pregovora o transferu napadača Espanyola.

Klub iz Madrida nedavno je počeo pregovore s De Tomasovim menadžerom Ivanom Garcijom, ali nije sve išlo glatko.

Presa tvrdi da ga je Garcija napao i povrijedio zbog čega je morao u bolnicu. Nekoliko puta u javnosti se pojavljivao sa flasterom preko nosa.

- Neočekivano me udario glavom. To je kriminalni čin, kukavički potez i sve u svemu jedno veliko sr**e. Ako je želio da se potučemo mogao je tako da kaže - rekao je predsjednik Rayo Vallecana za špansko izdanje portala Goal.

Transfer nije realiziran, De Tomas je i dalje Espanyolov član, ali bez minutaže jer nije u dobrim odnosima s trenerom Diegom Martinezom.


(Admir O.)

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.