20.9.2022. 17:39
0
Ivaylo Petev uputio poziv bivšem fudbaleru Sarajeva
Ivaylo Petev, selektor fudbalske A reprezentacije Bosne i Hercegovine, bio je primoran uputiti naknadni poziv pred odlučujuće duele Lige nacija protiv Crne Gore (23. septembar) i Rumunije (26. septembar).

Nakon što je jutros potvrđena vijest da Anel Ahmedhodžić, sjajni defenzivac, neće biti u konkurenciji za pomenute utakmice, bugarski stručnjak odlučio je da uputi naknadni poziv.

Umjesto njega Petev je pozvao Besima Šerbečića, koji bi stručnom štabu trebao biti na raspolaganju na sutrašnjem treningu.

Nekadašnji stoper Sarajeva sada igra za Aalesund, klub koji se bori za opstanak u elitnom razredu norveškog fudbala.

Šerbečić je ove sezone u prvenstvu pauzirao samo jednu utakmicu. Odigrao je 22 susreta, a njegov tim je primio 37 golova (samo pet klubova u ligi je primilo više golova).

(A. Balićevac)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.