3.12.2022. 8:58
0
Srbijanski reprezentativac Dušan Vlahović: Objasnio proslavu gola oko koje se podigla prašina
Srbijanski reprezentativac Dušan Vlahović sumirao je utiske poslije poraza od Švicarske.

Srbija je izgubila u poslednjem kolu grupe G od Švicaske rezultatom 3:2, i tako završila svoje učešće na Mundijalu.

Nakon utakmice novinare je zanimalo zbog čega je Vlahović napustio teren u 55. minutu.

- Pa odluka selektora je bila da moram da izađem, pa nema tu šta da se priča. Ja se osjećam okej i nisam igrao dugo, vjerovatno zbog toga sam i bio izmjenjen, jer sam na poluvremenu rekao da mogu kada me je selektor pitao kako se osjećam - rekao je Vlahović.

Vlahović je čestitao Švicarcima na pobjedi.

- Moj prvi gol na SP i u tom momentu imamo 2:1 čak iako nisi dobro u momentu sve prođe. Ne znam stvarno šta bih rekao. Bilo je turbulentno ovo prvenstvo, generalno, ali za našu reprezentaciju i nije. Igrali smo protiv Brazila u prvom meču, najboljeg tima ikada na svijetu, u drugom meču smo mogli da budemo bolji i samo pobjeda nas je vodila dalje, ako su Švicarci bolji proći će i tako se desilo, moramo da čestitamo i budemo veliki u porazu.

Nemam neki komentar, ovo su SP nema tu sad šta ne bježimo od odgovornosti. Tako je kako je, bolja ekipa je pobijedila i nema šta da se lažemo - istakao je Vlahović.

A što se tiče proslave gola...

-Proslava gola je spontana, nije se odnosila ni na koga - rekao je Vlahović .

Podsjećamo Dušan Vlahović je u 35. minuti postigao gol, a njegovo radovanje poslije gola je podiglo veliku prašinu. Naime, srbijanski napadač se nepristojno uhvatio za spolni organ.

(A. Balićevac)

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.