12.12.2022. 15:11
0
Ekspresno rasprodan čarter-let s navijačima iz BiH za Katar: Cijena aranžmana prava sitnica - 1780 eura
Navijači hrvatske nogometne reprezentacije iz BiH, Hrvatske, ali i dijaspore ekspresno su kupili 170 aranžmana za odlazak na polufinale Svjetskog prvenstva s Argentinom. Aranžman i čarter-let je organizirala turistička agencija iz BiH.

Agencija Sol Azur iz Sarajeva je organizirala odlazak navijača u Katar zajedno s G Tourom iz Međugorja. Nakon objave, brzo su popunjena sva mjesta u avionu na čarter letu. Let će umjesto iz Mostara, kako je to prvobitno planirano, sutra ipak poletjeti iz Splita u 7 sati.

Potvrdio je to za Hinu direktor G Toura Davor Ljubić. Naveo je da uz navijače iz BiH i Hrvatske nekolicina njih dolazi iz inostranstva, čak iz SAD i Kanade. Cijena toga aranžmana je 1.780 eura. U to je uključena i ulaznica po cijeni od 390 eura za susret polufinala između nogometnih momčadi Hrvatske i Argentine koja se igra sutra u 20 sati po našem vremenu.

Avioprijevoznik za čarter-let je bugarska kompanija Electra Airways. Golemo zanimanje vlada za ovaj nogometni spektakl. U brojnim gradovima u BiH planira se organizirano praćenje susreta polufinala Svjetskog prvenstva u Kataru.

(A. Balićevac)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.