17.12.2022. 20:21
0
Luka Modrić otkrio hoće li u budućnosti nositi dres Hrvatske
Luka Modrić, kapiten fudbalske reprezentacije Hrvatske, tokom velikog slavlja otkrio je da li će i u budućnosti nositi dres Vatrenih.

Njegovu odluku svi su čekali s nestrpljenjem, a večeras je obradovao hrvatske navijače.

- Plan je da odigram finale Lige nacije. Pa ćemo nakon toga vidjeti kako i što dalje, ali Liga nacija, to je definitivno - rekao je Modrić u prvoj izjavi nakon utakmice, dodavši:

- Budućnost hrvatskog fudbala je svijetla i ovaj turnir će im pomoći da još izrastu i ostvare najviše. Neki su tu prvi put i već imaju medalju. Meni je trebalo 12 godina, prošao sam sve i svašta. Ovo im je odličan putokaz za dalje.

(A. Balićevac)

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.