21.12.2022. 8:53
0
Messi jedva prišao svojoj kući, automobil osiguravali policajci
Najbolji fudbaler Mundijala 2022. Lionel Mesi (Messi) je u igračkoj karijeri osvojio sve što je mogao osvojiti. Riznicu trofeja kompletirao je osvajanjem "Boginje" na Svjetskom prvenstvu u Kataru pobjedom protiv Francuske poslije izvođenja penala.

Reprezentativci Argentine su spektakularno dočekani u Buenos Ajresu, a na društvenim mrežama se pojavio i video u kojem se vidi Mesi kako pokušava prići svojoj kući. 

Naime, stotine njegovih fanova je okružilo njegovu kuću, a automobil su morali osiguravati i policajci. 

Pogledajte video. 



@sportbible Messi isn’t getting much sleep tonight 😂 (IG: tomasdvoretzky) #sportbible #sports #football #soccer #messi #argentina #qatar2022 #worldcup ♬ original sound - SPORTbible


(Admir O.)

 

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.