5.1.2023. 21:20
0
Šokantne tvrdnje bivšeg ruskog fudbalera: Kupili smo utakmice na Svjetskom prvenstvu 2018. godine
Bivši ruski fudbaler i nekadašnji član Mančester junajteda Andrei Kančelskis (Kanchelsksis) je iznio teške optužbe oko rezultata Rusije na Mundijalu 2018. godine na kojem je bila domaćin.


Kančelskis je govorio o lošem odnosu sa tadašnjim selektorom Stanislavom Čerčesovim (Cherchesov), a rekao je da je "Zbornaja" kupovala utakmice. 

- Igrali smo domaće prvenstvo svijeta. Isto kao što su to uradili Koreja i Japan 2002. godine. Jeste li se ikada zapitali zašto je selektor Španije smijenjen u jednom danu? Stavili su Ijera (Fernando Hierro) koji će bez obzira na rezultat raditi u savezu. Mislite li da je španski kralj dolazio bez razloga? 

Ljudi, vjerujte mi, informacije postoje i sve će to s vremenom izaći na vidjelo. Saznat ćete puno zanimljivih stvari - rekao je Kančelskis za ruski "Match TV".

Podsjetimo, Rusija je grupu prošla kao drugoplasirana, iza Urugvaja, a ispred Saudijske Arabije i Egipta, da bi onda prošla Španiju u osmini finala nakon penala (4:3), a onda ih je u četvrtfinalu nakon boljeg izvođenja jedanaesteraca eliminisala Hrvatska, prenosi Avaz. 


(A.R.)

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.