28.1.2023. 10:22
1
Noćna mora za Ronalda: Poraz, nije zabio, provokacija navijača, a tek šta mu je napravio trener
Cristiano Ronaldo neće po dobrome pamtiti polufinale saudijskog Superkupa i to zbog nekoliko stvari.

Njeggov Al-Nassr je u polufinalu poražen od Al-Ittihada rezultatom 3:1. To je noćna mora za Ronalda. Možda bi Portugalac lakše prebrodio što nije prošao u finale da je zabio, ali nije.

Ono što ga je sigurno jače zaboljelo da su suparnički navijači njegov izlazak na travnjak popratili skandiranjem ‘Messi, Messi, Messi’. On im nije dogovorio na najbolji mogući način – golovima.

Zapravo, u prvom poluvremenu imao je jako dobru šansu za pogodak, ali nije zatresao mrežu. Njegov trener to je istaknuo kao ključni trenutak utakmice te je tako indirektno krao krivca za polufinalni poraz prokazao Ronalda.

‘Jedna od stvari koja je promijenila tok utakmice bila je propuštena prilika Cristiana Ronalda u prvom poluvremenu’, rekao je francuski trener Rudi Garcia novinarima nakon utakmice. To bi moglo pogoršati njegov odnos sa prvom zvijezdom kluba.


(Admir O.)

1
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.