4.3.2023. 19:45
0
Edis Mulalić nakon trijumfa: Ne moramo vazda jurcat da bi stigli do pobjede
Edis Mulalić, trener Željezničara, prokomentarisao je trijumf svog tima protiv Slobode.

- Teška utakmica. Nama se u igri primjetilo, da Sloboda nije igrala Kup ove sedmice. Bila je velika potrošnja, imamo Štilića i Hodžića povrijeđene i u samoj pripremi utakmice smo imali probleme. Bilo je negdje kontrolisano sa naše strane. Ne moramo vazda jurcat da bismo stigli do rezultata.

Nismo dozvolili stopostotne šanse Slobodi. Razumljivo je i da nemamo u tranziciji neke kontre da istrčimo, ali ponavljam ne moramo negdje ni juracti uvijek da bismo ostvarili pobjedu - kazao je Mulalić i dodao:

- Imali smo osam igrača koji su bili rizični pred derbi. Teško se čuvati na utakmici. Bili smo skoncentrisani, da završimo u svoju korist utakmicu. Prošlo je da igrači nisu dobili kartone i to mi je drago. Uz ove povrede koje imamo, još kada bi par igrača izostalo... Nadam se da ćemo ostati zdravi do srijede - dodao je trener Plavih.

(A. Balićevac)

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.