30.4.2023. 19:03
0
Bilo kuda, Fanaticosi svuda: Bh. rukometaši imaju sjajnu podršku u Podgorici
Rukometaši Bosne i Hercegovine i u Morači, gdje igraju posljednju utakmicu kvalifikacija za EURO 2024. protiv Crne Gore (15:14), imaju veliku podršku navijača.

Popularni BH Fanaticosi su stigli i u Crnu Goru, a od prve minute pjevaju navijačke pjesme i daju vjetar u leđa našim rukometašima.

Sredinom prvog poluvremena dvoranom je odjekivala pjesma "Bosnom behar probeharao". BiH ima zaista nevjerovatne navijače koji bodre državne timove u svim sportovima ma gdje god oni igrali.

Inače, "Zmajevi" nakon prvih pola sata igre vode rezultatom 14:13. Nakon lošeg početka, izabranici Irfana Smajlagića su se probudili i na krilima sjajnog Admira Ahmetaševića na golu, te raspoloženih Marka Panića (5) i Mirka Hercega (4) u napadu došli do preokreta.

Što se Fanaticosa tiče, oni su pružali i sjajnu podršku našim rukometašima i u meču odigranom u Cazinu protiv Slovenije (27:26).


(Admir O.)

Rukomet
0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.