2.5.2023. 8:51
7
‘Pakao Beograda’: Španci u strahu pred meč Partizana i Reala
Partizan i Real večeras sastaju se u trećoj utakmici četvrtfinalne serije Evrolige, a sve nakon haosa u drugom meču u Madridu.

Tada je došlo do velike tuče među igračima zbog koje na jednoj strani neće biti Kevin Punter i Matthias Lessort, odnosno, Guerschon Yabusele i Gabriel Deck.

Taj incident dodatno je podigao tenzije pred duel u Beogradu, gde će preko 20.000 navijača dočekati Madriđane.

Na koji način će ih dočekati, nagoveštaji su viđeni još u ponedeljak uveče na autoputu u Beogradu, a španska “Marca” privržena Realu prenosi da će biti “pakleno”.

“Pakao Beograda”, veliki je naslov koji dominira naslovnom stranom ovog lista.

Evidentno je da i “Marca” pomalo strahuje od atmosfere koja će biti u Areni, pa se može pretpostaviti da je tako i sa igračima “kraljevskog kluba”.

Sinoć po dolasku košarkaše Reala dočekala je poruka.

“Nema spavanja (no se duerme)”, pisalo je na španskom na transparentu obješenom na jednom od beogradskih mostova. Neki od drugih transparenata direktno su vrijeđali i našeg reprezentativca u redovima Reala Džana Musu.


(Admir O.)

7
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.