27.5.2023. 13:52
0
Varešanović: Dal sigurno napušta FK Sarajevo, stalno stižu ponude. Balta i Vrančić 99% ostaju
Šef stručnog štaba FK Sarajevo, Mirza Varešanović govorio je na press konferenciji uoči utakmice sa Igmanom.

Sarajlije su ranije obezbijedile nastup u evropskim takmičenjima, a Igmanu je potrebna pobjada kako bi sigurno opstao u Premijer Ligi Bosne i Heregovine.

Varešanović tvrdi kako, iako Sarajevo ne mora pobijediti, to žele učiniti.

“Očekuje nas dobra utakmica, sa dobrim protivnikom koji je to i pokazao. Imaju imperativ rezultata, no i mi želimo da ostavimo dobar utisak, te sezonu završiti na najbolji način. Dat ćemo sve od sebe da ostvarimo dobar rezultat”, rekao je on.

Zatim je strateg Bordo kluba govorio i o sljedećoj sezoni i promjenama u igračkom kadru.

“Što se tiče Vrančića i Balte, oni 99% ostaju kod nas. Ostavili su jako dobar utisak te žele ostati kod nas. Vjerujem da će tako i biti. Dal Varešanović sigurno napušta FK Sarajevo. Imamo dosta ponuda, stalno stižu i mislim da je vrijeme da ide. Svašta je preživio posljednjih šest mjeseci, vrijeme je da ide”, rekao je Varešanović.

(Ajdin B.)

 
0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.