4.6.2023. 10:50
3
Adnan Redžović ismijao pobjedu Iron Pukija: SIPA i FUP da se uključe u prevare
Edin Puhalo alias Iron Puki odbranio je titulu prvaka Evrope u WBA diviziji, a sarajevski bokser Adnan Redžović ismijao je titulu Puhala.

Veteran boksa i kick-boxa u BiH, nakon borbe Pukija i Makiadija, napisao je sljedeće:

“Da li je ovo moguće FACE TV? Ovdje treba SIPA i Federalni MUP da se uključe u ove prevare. A ovaj Marijan i selektor Guska su tako jeftini ili pojma nemaju o ovom sportu. Džemal Bošnjak, Elvir Šendro i Damir Beljo, šta vi kažete, da li vas je strah” napisao je Redžović na Facebooku.




Bosanskohercegovački bokser, slavio je u trećoj rundi tehničkim nokautom protiv višestrukog prvaka Francuske Sirila Makiadija.

Iron Puki sada ima na odličan skor od 23 pobjede (22 nokautom) i svega jedan poraz u karijeri, navodi N1. 



(A.R.)
3
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.