26.7.2023. 15:31
0
FK Željezničar saznao kaznu UEFA-e zbog dešavanja na utakmici protiv Dinama
FOTO: N1
Željezničar sutra očekuje utakmica 2. pretkola Konferencijske lige protiv Neftchija, a Plavi su danas kažnjeni zbog propusta u organizaciji utakmice protiv Dinamo Minska.

Kako je klub objavio, UEFA je kaznila Željezničar sa 8.000 eura zbog blokiranih stepenica na susretu sa Dinamo Minskom, prenosi N1.

FK Željezničar apeluje na sve navijače da sutra ne sjede niti stoje na stepenicama kako bi Klub izbjegao finansijske sankcije od strane UEFA-e navedeno je iz kluba sa Grbavice.

Sutra se očekuje ispunjena Grbavica, sve ulaznice su rasprodane još prije nekoliko dana tako da se ponovo očekuje lijep ambijent.

(Elmedina H.)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.