24.8.2023. 10:31
0
Zrinjski večeras gostuje kod LASK-a
Pred nogometašima Zrinjskog večeras je novi europski izazov – prvi susret playoff runde Uefine Europske lige protiv LASK-a.

Zrinjski je već ispisao povijesti postavši prva bh. momčad koja je izborila nastup u grupnoj fazi nekog europskog natjecanja, a s LASK-om će se boriti za ulazak u Europsku ligu, drugo po snazi Uefino klupsko natjecanje.

Ako se Austrijanci pokažu kao previsoka prepreka, bh. prvak igrat će u jednoj od grupa Konferencijske lige.

Trener Zrinjskog Krunoslav Rendulić istaknuo je kako je austrijska momčad za klasu bolja od dosadašnjih protivnika Zrinjskog u Europi.

- Ako govorimo o snazi LASK-a, moramo reći da je momčad ta koja je snažna. To je skup jako dobrih, odličnih pojedinaca, momčad koja zna igrati, koja želi igrati, koja se želi nadigravati, ali isto tako momčad koja može visoko pritisnuti. Čeka nas izazovna utakmica i težak zadatak, ali mi se izazova ne bojimo i spremni smo odgovoriti na najbolji mogući načina - izjavio je Rendulić.

Kada je u pitanju igrački kadar, strateg Zrinjskog ima problem u zadnjoj liniji s obzirom da će Hrvoje Barišić propustiti prvu utakmicu zbog akumuliranih kartona, dok će zbog ozljede izostati i drugi standardni štoper Slobodan Jakovljević.

Njih će zamijeniti Ivica Batarelo i Matej Senić, najavio je Rendulić.

Utakmica se igra večeras od 21 sat na Raiffeisen Areni u Linzu, a uzvrat je sedam dana kasnije u Mostaru, prenosi Federalna.ba

(Mubina I.)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.