29.9.2023. 8:50
0
Reprezentacija danas i službeno dobija novog selektora, trećeg u 2023. godini
FOTO: N1
Izvršni odbor N/FS Bosne i Hercegovine danas će imati sjednicu na kojoj će imenovati novog selektora A reprezentacije Bosne i Hercegovine.

Kako se ranije i pisalo, to će biti Savo Milošević, osim ako se na sjednici ne dogodi neko veliko čudo, ali je to teško za očekivati.

Savo Milošević će tako postati treći selektor nacionalnog tima u 2023. godini, nakon Faruka Hadžibegića i Mehe Kodre. S obzirom na to da su šanse za plasman na Evropsko prvenstvo kroz kvalifikacije gotovo izgubljene, najavljeno je da će se ovaj period iskoristiti za spremanje ekipe za baraž Lige nacija koji će nam biti popravni za odlazak na EURO 2024 u Njemačkoj.

Press konferencija na kojoj će biti predstavljen novi selektor zakazana je za 13 sati u prostorijama N/FS BiH.

(Erna H.) 
0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.