8.10.2023. 15:36
0
Još jedna glavobolja za Miloševića pred početak priprema reprezentacije BiH
FOTO: NFSBiH
Fudbalsku reprezentaciju BiH naredne sedmice očekuju dvije utakmice kvalifikacija za EURO naredne godine.

Zmajevi će prvo 13. oktobra gostovati Lihtenštajnu dok će tri dana kasnije dočekati Portugal. BiH će u ovaj prozor kvalifikacija ući sa novim selektor, a riječ je o Savi Miloševiću.

Prema posljednjim informacijama, fudbaler Milana Rade Krunić neće biti spreman za ove utakmice, iako se nalazi spisku. O situaciji sa povredom Krunića govorio je trener Milana Stefano Pioli.

“Mislim da će Kjaer ići na okupljanje jer nije ništa ozbiljno. Za Krunića ne vjerujem, ali nisam tako siguran”, rekao je Pioli za zvaničnu stranicu talijanskog kluba.

Ostaje da se vidi da li će se iskusni veznjak ipak pojaviti na pripremama reprezentacije koje počinju u ponedjeljak u Sarajevu, navodi N1.

(Mubina Lj.)

NFSBiH
0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.