30.10.2023. 13:22
0
Porodična drama zvijezde Liverpoola: U Kolumbiji mu oteli oca, javio se i predsjednik države
FOTO: Twitter
Kolumbijske snage sigurnosti nastavljaju akciju potrage za nestalim Luisom Manuelom Diazom, ocem fudbalera engleskog Liverpoola Luisa Diaza, koji je nedavno kidnapovan u Kolumbiji.
Naoružani otmičari nedavno su kidnapovali Diazove roditelje u Kolumbiji. Majka Cilanis Marulanda je proteklog vikenda pronađena i oslobođena u regiji Barrancas.

Mediji javljaju da je predsjednik Kolumbije Gustavo Petro kazao da kolumbijske snage sigurnosti nastavljaju opsežnu potragu za Diazovim ocem.

Akcija se provodi na sjeveru Kolumbije uz učešće više od stotinu pripadnika kolumbijskih snaga sigurnosti.

Zbog otmice roditelja, Luiz Diaz (26) jučer nije bio u sastavu Liverpoola koji je sa 3:0 savladao ekipu Nottingham Foresta u engleskoj Premijer ligi.

(Aldin B.)
0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.