10.11.2023. 15:55
0
MUP HNK zabranio navijačima Sarajeva dolazak na meč protiv Posušja u automobilima: Prolaz će biti dozvoljen samo autobusima
Fudbaleri Sarajeva u okviru 14. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine gostuju ekipi Posušja na stadionu "Pod mokrim docem".

Bordo tim želi prekinuti niz od dva susreta bez trijumfa, a podršku i put na meč najavio je veliki broj navijača.

Ipak, on će silom prilika biti ograničen. Naime, na zvaničnoj stranici najvatrenijih navijača FK Sarajevo, popularnih Hordi zla objavljeno je kako je Mup HNK donio odluku u kojoj će dolazak biti dolazak samo navijačima u autobusima. Automobili će biti vraćeni…

“Obavještavamo sve navijače Sarajeva koji planiraju putovati u Posušje da je Mup HNK dostavio depešu u kojoj je navedeno da će prisustvo biri omogućeno samo onima koji putuju autobusom, a sva ostala vozila će biti vraćena. Pozivamo sve navijače Sarajeva da putuju u aranžmanu UNFKS u Posušje.”, navode na starnici “UNFKS – Horde zla”.



Meč ovih timova igra se sutra od 20 sati i 45 minuta.

(Ajdin B.)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.