16.11.2023. 22:12
1
Sergej Barbarez je komentarom rekao sve o igri reprezentacije BiH
Sergej Barbarez često koristi društvene mreže kako bi istakao nezadovoljstvo onim što se dešava u reprezentaciji Bosne i Hercegovine.

Nekadašnji kapiten nacionalnog tima ne proziva nikog, ali se iz njegovih komentara uvijek da zaključiti na šta i koga misli u konkretnom slučaju.

I večeras je posvetio status reprezentaciji Bosne i Hercegovine koja je na poluvremenu u zaostatku od dva gola protiv selekcije Luksemburga (2:0).

"K'o što bi Mladen Delić rekao: "Ljudi moji, je li to moguće?"


Nacionalni tim Bosne i Hercegovine igra još jednu katastrofalnu utakmicu. Luksemburg je postao sila u odnosu na našu selekciju kojoj ni česte promjene selektora više ne pomažu.

(Ajdin B.)

 

1
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.