29.11.2023. 13:18
0
Neuer produžio ugovor s Bayernom
FOTO: Twitter
Njemački golman i kapiten munchenskog Bayerna dugo godina Manuel Neuer, produžio je ugovor s ekipom iz Munchena, saopćeno je iz ovog kluba.

Neuer se 28. oktobra vratio na teren poslije 10 mjeseci pauze nakon što je slomio nogu na skijanju.

Klub iz Munchena i Neuer su produžili ugovor do juna 2025. godine.

"Poslije dugog odsustva zbog povrede, vratio sam se. Izuzetno mi je zabavno da budem na terenu sa ovim timom. Siguran sam da zajedno s navijačima možemo da ostvarimo neke velike ciljeve", izjavio je Neuer.

Njemački čuvar mreže je u Bayern stigao davne 2011. godine i za bavarsku ekipu je odigrao 494 utakmice.

Osvojio je sve titule u Bundesligi od 2013. do ove godine, Ligu prvaka 2013. i 2020. godine, dok je sa Njemačkom bio prvak svijeta na Mundijalu u Brazilu 2014. godine, prenose Vijesti.ba

(M.Lj.)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.