29.11.2023. 19:42
0
Paklena atmosfera u Istanbulu: Fantastična koreografija navijača Galate uz poruku Palestini
FOTO: screenshot/twitter
Sjajno prvo poluvrijeme odigrali su fudbaleri Galatasaraja i Manchester Uniteda u meču 5. kola grupne faze Lige prvaka (1:2).

Viđena su čak tri gola. Poveo je United golom Alejandro Garnacho u 11. minuti, a sedam minuta kasnije Bruno Fernandes je postigao fantastičan pogodak za 0:2. 

Prednost "Đavola" prepolovio je Hakim Ziyech u 29. minuti kada je pogodio iz slobodnog udarca. Iskoristio je loše postavljanje Andrea Onane i vratio svoj tim u život.

Inače, osim fantastične utakmice u prvih 45 minuta na stadionu Rams Park u Istanbulu viđena je i nevjerovatna koreografija navijača Galate.

- Dobrodošli u pakao - napisali su navijači Galate na koreografiji koju su priredili preko svih tribina.


Također, navijači Galatasaraja su pružili podršku i Palestincima.

- Ljudski rod umire u Gazi - poručile su pristalice Galatasaraja.

(Aldin B.)

 

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.