17.12.2023. 14:48
0
Premijer liga BiH: Zvijezda potopila Široki Brijeg
Fudbaleri Zvijezde 09 pobijedili su u Ugljeviku ekipu Širokog Brijega sa 3:0 u meču 18. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine, čime su produžilia agoniju tima sa Pecare.

Široki Brijeg ne zna za trijumf još od 8. oktobra, kada je savladao Igman na svom terenu (2:0). Od tada je ovaj klub odigrao devet mečeva, te upisao šest poraza i dvije pobjede.

Što se tiče današnjeg meča, strijelci za Zvijezdu 09 bili su Ristanović u 27, Karaklajić u 44. i Maksimović u 86. minuti.

Zvijezda 09 je ostala posljednja na tabeli sa 11 bodova, dok je Široki Brijeg šesti sa 22 boda.

Treba istaći da je tim sa Pecare zahvaljujući odličnom otvaranju sezone još uvijek u gornjem dijelu tabele.

Standings provided by Sofascore


(Ajdin B.)
0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.