18.12.2023. 20:22
0
Ivanković oduševljen pobjedom u derbiju: "Moji igrači su superjunaci. Zadnjih 15 minuta su jedva stajali na nogama"
Trener Zrinjskog Mario Ivanković govorio je za Arenu Sport poslije pobjede nad Sarajevom u 18. kolu Premijer lige Bosne i Hercegovine.

- Uspostavili smo terensku inicijativu poslije lošijih 20 minuta, gdje je Sarajevo bilo bolja ekipa. Imali smo penal, većina ekipa bi pala poslije promašaja, mi smo krenuli još bolje, još jače, zabili dva gola - rekao je Ivanković pa pohvalio igrače.

- Drugo poluvrijeme smo se dogovorili da čuvamo rezultat. Ovo više nisu igrači, oni su superjunaci. Kad vidite da neko čupa zadnji atom snage poslije 32 utakmice...Momci su drugo poluvrijeme, zadnjih 15 minuta jedva stajali na nogama. Treba čestitati, skinuti kapu na pobjedi protiv dobrog i kvalitetnog Sarajeva - rekao je Ivanković.

(Ajdin B.)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.