13.2.2024. 13:28
0
Bomba u Veležu na kraju prelaznog roka: Žele dovesti žele dovesti pomalo zaboravljenog Harisa Duljevića!
Premda prvenstvo u Premijer ligi se nastavlja ove sedmice, čini se kako za FK Velež prijelazni rok još nije završen. Ambiciozni mostarski klub mogao bi bombu lansirati u samom finišu.

Kako saznaju Sportske, Velež je pokazao interes za Harisa Duljevića, zaboravljenog reprezentativca BiH.

Duljević je od ljeta bez kluba, kada je napustio Hansu iz Rostocka. Ovaj 30-godišnji krilni fudbaler trenira u Sarajevu te se sprema za izbor nove sredine. Bez obzira na dužu pauzu, u Veležu vjeruju kako bi im Duljević mogao pomoći da ostvare zacrtane ciljeve ove sezone, a to je plasman na evropsku scenu.

Nije poznato u ovom trenutku da li je Duljeviću opcija povratak u Premijer ligu, ili će se pak okrenuti pozivima iz inostranstva.

Za “A” reprezentaciju BiH Duljević je odigrao 28 utakmica te je postigao jedan pogodak. U karijeri je igrao za čelik, Olimpik, Sarajevo, Dynamo Dresden, Nimes, Hansu Rostock….

(Ajdin B.)

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.