23.2.2024. 19:29
1
Zećira Mušović: Izabrala sam Švedsku ispred BiH jer sam željela da budem najbolja na svijetu
Fudbalerke Švedske deklasirale su u Zenici reprezentativke Bosne i Hercegovine sa visokih 5:0.

Šveđanke su slavile s ubjedljivih 5:0, a među stativama njihovog gola danas ipak nije bilo Zećire Mušović, golmanice Chelseaja koja je porijeklom iz Prijepolja.

Ona se oglasila nakon utakmice, te je poručila da je selekciju Švedske izabrala jer je željela da bude najbolja golmanica na Planeti.

"Moje su ambicije visoke. Želim biti najbolji golman svijeta. Bilo je teško izabrati koju reprezentaciju, ali kada sam izabrala, mislim da mi je Švedska bila taj korak koji sam morala da izaberem, da bih mogla da dosegnem te ciljeve", rekla je golmanica Chelseaja.

(Sead M.)

1
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.