28.2.2024. 14:52
0
Kup BiH: Zrinjski sa izmiješanim sastavom slavio minimalno u Bihaću. Jedinstvo propustilo penal
Branitelji naslova prvaka Kupa Bosne i Herecgovine, fudbaleri Zrinjskog, slavili su minimalnu pobjedu protiv Jedinstva u prvom meču četvrtfinala. Zanimljivo da je Željko Petrović izveo potpuno drugi sastav u odnosu na premijerligaški meč sa Igmanom.

Trenutak odluke desio se u 44. minuti, kada je Aldin Hrvanović pogodio mrežu Imrana Bilića.

Mogli su izabranici Željka Petrovića do kraja poluvremena udvostručiti prednost, ali je bomba Nardina Mulahusejnovića završila na prečki gola domaćina.

Mogli su Bišćani doći do izjednačenja, ali jedanaesterac nije realizirao Ensar Imamagić. Goran Karačić odlično je odranio njegov šut.

Revanš utakmica Zrinjski -Jedinstvo na programu je 13. marta.

Posušje će od 16 sati dočekati ekipu Sloge, dok je za 18 sati i 30 minuta rezervisan je i derbi ove runde takmičenja.

Borac na Gradskom stadionu u Banjaluci dočekuje ekipu Sarajeva, koja je vezala tri poraza u Premijer ligi Bosne i Hercegovine.

Danas je bila planirana utakmica Široki Brijeg – Veleža, ali je utakmica prolongirana za 6. marta na stadionu Bare u Čitluku.

(Ajdin B.)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.