19.3.2024. 17:15
0
Antoni Bandić dobio reprezentativnu utakmicu na povjerenje, jedan od pomoćnika i Mateo Musa
FOTO: Faktor
Bosanskohercegovački sudija Antoni Bandić sudiće utakmicu U21 reprezentacija Azerbejdžana i Engleske u okviru kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2025. godine.

Antoni Bandić predvodi bh. četvorku u kojoj su još Amer Macić i Boris Dujmović, dok je četvrti sudija Mateo Musa, što će sigurno izazvati brojne komentare u našoj zemlji, pogotovo nakon njegovog suđenja na meču Sarajeva i Borca u Kupu Bosne i Hercegovine.

Utakmica se igra u Bakuu u petak od 13 sati.

Engleska je na poziciji dva u ovoj grupi sa tri boda više od Srbije, dok je Azerbejdžan četvrti sa tri osvojena boda iz četiri odigrana meča. 

(Aldin B.)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.