20.3.2024. 14:04
1
Veliki hendikep za Ukrajinu: Jedan od najboljih igrača propušta utakmicu u Zenici?
FOTO: x/uafukraine
Reprezentativac Ukrajine i fudbaler Girone, Viktor Tsygankov, pod velikim je upitnikom za polufinalni duel baraža za odlazak na Euro protiv naše selekcije.

Zmajevi će u četvrtak na stadionu Bilino polje u Zenici dočekati selekciju Ukrajine, a uoči ovog duela, zbog povrede je Tsygankov propustio posljednju utakmicu svoje ekipe protiv Getafea.

Ipak, uprkos povredi, Tsygankov je stigao na okupljanje reprezentacije Ukrajine, ali još uvijek nije sigurno da li će nastupiti protiv Zmajeva, a o njegovoj povredi je govorio i Míchel.

- Pokušao je tokom sedmice da trenira, ali osjeća nelagodu. Otputovao je na okupljanje reprezentacije, gdje će ga ljekari pregledati. Koljeno ga mnogo boli, pa će odlučiti da li je spreman za igru, kako se osjeća i kako trenira, poručio je Michel.

(Aldin B.)

Ukrajina
1
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.