20.3.2024. 14:51
0
Bomba na Koševu: Haris Duljević se vratio u FK Sarajevo!
FOTO: FK Sarajevo
Haris Duljević potpisao je danas ugovor do kraja iduće sezone sa Fudbalskim klubom Sarajevo čime je ozvaničen povratak bordo miljenika na Koševo, saopšteno je iz kluba.

"Duljević nije stranac u našem klubu, jer je ranije pokazao nevjerovatan talenat i borbenost na terenu. Sada, nakon skoro sedam godina, vratio se da ojača našu ekipu i nastavi putovanje sa nama."

Sa zadovoljstvom mogu poželjeti službeno dobrodošlicu Harisu Duljeviću nazad u Fudbalski klub Sarajevo. Ovaj transfer bio je planiran već duže vrijeme, a sada su se konačno uslovi uskladili da se to i realizuje. Haris je poznato lice sa dubokim razumijevanjem vrijednosti našeg kluba. Njegov povratak označava uzbudljivo novo poglavlje za nas i spremni smo za nove izazove. Vjerujemo u njegove sposobnosti i sigurni smo da će dati značajan doprinos uspjehu našeg tima – izjavio je sportski direktor, Senijad Ibričić.

U Bordo dresu Haris je skupio 97 nastupa, postigao 11 golova i upisao 22 asistencije. Sa klubom je osvojio i titulu u sezoni 2014/2015.

(Aldin B.)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.