22.4.2024. 16:44
1
Nermin Bašić šokirao javnost: "Prije početka sezone sam znao kakva će biti tabela..."
FOTO: N1
Bivši trener Željezničara Nermin Bašić gostovao je u podcastu kod Marijana Mijajlovića gdje je iznio jedan nevjerovatan detalj.

Bašić je jednom izajvom šokirao gledatelje. Naime, bivši trener Plavih tvrdi da je vidio izgled tabele prije početka sezone…

“U ligi postoji sve i svašta i mi to dobro znamo. Čovjek mi je napočetku sezone dao tabelu kakva sada jeste. Nisam mogao vjerovati. Čovjek mi je rekao: Što se džaba sikiraš, ovakva će ti biti tabela…”, rekao je Bašić.

Na pitanje voditelja Mijajlovića da li tabela znači da će Željo biti na dnu, rekao je:

“Nije za Želju za dno, već prva četiri za Evropu. To je bila možda šala za kafom, ali tabela je takva”.

(Erna H.) 

1
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.