27.9.2024. 10:01
0
Sjeda na "užarenu" klupu regionalnog velikana: Bivši selektor reprezentacije BiH novi trener Partizana
Poslije četiri godine, Savo Milošević se vratio na klupu Partizana, potvrđeno je Sport Klubu. Zvanično imenovanje novog-starog trenera se očekuje uskoro.

Savo Milošević ponovo je trener Partizana.

U svom prvom trenerskom mandatu na klupi tima iz Humske, Milošević je sa Partizanom osvojio Kup Srbije i odveo tim do grupne faze Lige Evrope.

Posljednji trenerski angažman Milošević je imao u reprezentaciji Bosne i Hercegovine prošle godine.

Ovoga puta u crno-bijeli tabor se Milošević vraća u izuzetno teškom trenutku, a da li njegov povratak znači i promjene na čelu kluba o kojima se pisalo prethodnih dana ostaje da se vidi.

Partizan ne igra u Evropi nakon bolnih eliminacija u kvalifikacijama, a nakon sedam odigranih mečeva u Superligi Srbije je na devetom mjestu na tabeli, sa skorom od tri pobjede i po dva poraza i remija.

Nakon dva vezana poraza, od OFK Beograda i Crvene zvezde, Aleksandar Stanojević je podnio ostavku na mesto šefa struke.

Partizan u nedjelju gostuje Mladosti u Lučanima.

(Ajdin B.)

 
0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.