12.10.2024. 11:22
0
BH Fanaticosi stavili na aukciju dres Edina Džeke, već dostigao veliku vrijednost
Edin Džeko je svoj dres u kojem je postigao gol Nijemcima ostavio BH Fanaticosima, a on je odmah završio na humanitarnoj aukciji u kojoj će sav prihod ići u humanitarne svrhe za pomoć ljudima u poplavljenim područjima Bosne i Hercegovine.
Već u prvim satima aukcije dres je dostigao petocifrenu vrijednost, pa je tako ponuđena cifra od 10.000 eura za ovaj dres, na kojem su i potpisi svih reprezentativaca Bosne i Hercegovine.

Aukcija će trajati do sutra veče, tako da cifra može i više rasti, a vidjećemo za koliko će na kraju ovaj jako vrijedan kolekcionarski primjerak da bude prodat.



Podsjećamo, BH Fanaticosi su do sada realizovali sedam aukcija za poplavljena područja, dres Vedada Ibiševića iz Stuttgarta, Amara Dedića iz Salzburga, kopačke Asmira Begovića sa potpisom, pobjedničke rukavice i majica Erka Juna, dres Željezničara sa potpisima igrača, potpisan dres Miralema Pjanića iz Juventusa, te dres Edina Džeke sa utakmice protiv Crne Gore iz 2022. godine.
0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.