9.1.2016. 17:21
0
Zanimljiv izum: Alarm koji vas budi mirisom kafe, kroasana ili kokica
Novi alarm, koji je u SAD-u već u prodaji, ne koristi uobičajeni zvuk već vas budi mirisom koji jako volite.

Piše: Haris Ahbabović

Sensorwake koristi male kapsule koje ispuštaju različite mirise. Iz kompanije tvrde da je tri minute ispuštanja vašeg omiljenog mirisa dovoljno da vas probudi i to mnogo efikasnije nego uobičajeni alarmi.

Međutim, ako ipak ne osjetite miris i ne probudite se, alarm će aktivirati zvuk. Možete birati mirise kroasana, kafe, kokica i sl.

Cijena ovakvog alarma iznosi 109 dolara, dok će vas jedno punjenje mirisa, koje inače traje 30 dana, koštati 10 dolara, prenosi Kurir.

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.