11.3.2016. 20:30
0
Tri kašike ove smjese dnevno popravit će vašu krvnu sliku
Predstavljamo vam recept za pripremanje prirodnog eliksira koji povećava broj eritrocita i pozitivno se odražava na cjelokupnu krvnu sliku.

Sastojci

200 ml meda
200 g oraha
200 g suhog grožđa
200 ml soka odmrkve
200 ml soka od cvekle
2 limuna

Operite limun, presjecite na pola i iz svake polovine uklonite sjemenke. Sameljite ih zajedno sa korom, a zatim tu masu stavite u staklenu teglu od jednog litra. Dodajte med, sok od cvekle i mrkve i sve dobro izmešajte. Potom dodajte mljevene ili sitno sjeckane orahe i suho grožđe i ponovo promješajte, piše “Prirodna-medicina“.

Pripremljeni eliksir čuvajte u tegli u frižideru. Uzimajte po jednu kašiku ove smjese prije svakog obroka, tri puta dnevno.

Bićete puni energije, a nakon dvonedjeljnog korištenja, provjerite svoju krvnu sliku i sigurno ćete biti pozitivno iznenađeni.

(Merima Druškić)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.