7.4.2017. 15:58
0
Svi okusi Crne Gore na jednom mjestu
Večera i degustacija vina i hrane crnogorskog podneblja su u jedinstvenoj atmosferi Lava Concept Restaurant u Sarajevu bili prilika za dobro druženje, te isprobavanje primamljivih okusa vina i hrane iz ovih krajeva. Događaj je pripremila crnogorska kompanija „13. Jul Plantaže“ koja već godinama odabire najbolje sorte grožđa i pravi vina za ljude sa istančanim okusom.
Prisutne su pozdravili predstavnici kompanije i za njih pripremili slaganje vrhunskih vina koji dolaze iz njihovih podruma, a kulinarski specijaliteti su upotpunili okus vina i naišli na dobar prijem. Za kompletan ugođaj se ugodnim glasom i pojavom pobrinula voditeljica Žana Gardašević, glumica crnogoroskog narodnog pozorišta, dok je muzičku podlogu koja je podignula raspoloženje pružio bend No Ordinary Balkan Sound. 

Kompanija „13. Jul Plantaže“ prenosi tradiciju crnogorskog vinogradarstva i vinarstva, praveći međurodno priznata vina koja nastaju od grožđa iz jednog od najvećih vinograda u Evropi, Ćemovskog polja.
 
0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.