30.4.2018. 9:54
0
Šta je potrebno da budeš i ti dio legende?
Zdrepceva krv
Zdrepceva krv
Ždrepčeva krv, poluslatko vino blage slasti, razbudiće sva vaša čula. Svoj jedinstveni ukus duguje originalnoj kupaži posebno odabranih crnih sorti grožđa: vranca, merloa, kaberne sovinjona, gamea, muskat hamburga i otonela.
Kao osoba od ukusa, Ždrepčevu krv kombinovat ćete uz većinu jela domaće kuhinje, divljač i druge mesne specijalitete, ali i uz zakuske na bazi suhomesnatih proizvoda i sireva. Inspirisana ljudima, Vinarija Čoka već 115 godina kreira izuzetna vina, brižljivo dotjerujući arome i upoznajući vas sve bolje. 

Znajući da ste uporni, iskusni i direktni, svaku kap smo uskladili sa vama. Jer ako vam se dopada Ždrepčeva krv, vi sigurno posjedujete energiju koja se teško obuzdava. I onda vam prođe kroz glavu dok ispijate prvi gutljaj… “Da li je ovo taj momenat? Trenutak koji će ovu priču pretvoriti u legendu. Živu legendu…” Vi tada računate na svoje iskustvo, koje je presudno za sve sjajne priče koje vam tek predstoje. 

Samo najbolje priče postaju legenda. Budi i ti dio nje…
Ždrepčeva krv – živa legenda.

(Sponzorisani članak)
 
0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.