9.11.2018. 13:25
0
Gurmanski paprikaš
Sastojci: 1 kg krompira 300 g piletine 2 glavice crnog luka kašičica kuhanog paradajza paprika 2 mrkve aleva paprika peršunov list so, biber

Priprema:

Na zagrijanom ulju propržite sitno isjeckan luk, dodajte na kolutove isječenu mrkvu, isječenu papriku, meso, začinite po ukusu pa sipajte pola čaše vode i dinstajte uz povremeno dolivanje vode.

Dodajte kašičicu paradajza, malo aleve paprike, na kocke isječen krompir, nalijte pola litra vode i sve zajedno kuvajte dok ne bude gotov.

Na kraju umiješajte pola kašičice sitno sjeckanog peršunovog lista i malo mljevenog bibera.

(Alen Avdić)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Redakcija
T:
F:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2015, Source d.o.o.