30.1.2019. 10:22
0
Nakon Mostara i Sarajeva, dm radionica zdrave hrane i u Banja Luci
Želite naučiti kako pripremiti brzi a ukusan te pritom zdrav i hranjiv ručak? Degustirati posebno kreiran meni koji se sastoji od predjela, supe, glavnog jela i deserta?
Nakon Mostara i Sarajeva, kuharska radionica koju vodi poznati bh. kuhar Nihad Mameledžija održat će se u Banja Luci (TC Mercator, Aleja Svetog Save 69) 2. februara od 13 do 16 sati.

Želja mi je da predstavim kako tradicionalne recepte možemo spremiti sa zdravim, organskim namirnicama i proizvodima i tako pripremiti ukusan, zdrav i hranjiv ručak. Meni koji spremam sastojat će se predjela, supe, glavnog jela i deserta, i naravno bit će tu i malih iznenađenja u okusima i sastojcima. Pozivam građane da mi se pridruže, probaju jela koja spremam ali i da pitaju sve što žele saznati o načinu pripreme“, poručio je Mameledžija.

U izradi specijalnog menija dmBio zdravog ručka Nihad je imao priliku birati željene proizvode iz bogatog asortimana od 500 dmBio proizvoda iz biološkog uzgoja koji garantuju visokovrijedne i kvalitetne sastojke. A šta je odabrao saznat će svi oni koji posjete radionicu, gdje će na poklon dobiti i kartice sa originalnim receptima iz Nihadove zdrave dmBio kuhinje.
 
0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.