23.4.2019. 12:43
0
Šta se nalazilo na Ronaldovom jelovniku tokom odmora u Hrvatskoj?
Cristiano Ronaldo i njegova zaručnica Georgina Rodriguez danas su završili sa svojim odmorom u Hrvatskoj. Tokom nekoliko dana njihovog boravka u prelijepom Dubrovniku mediji su pratili svaki njihov korak, čak i kada je u pitanju izbor hrane na jelovniku.

Dobro je poznato koliko Ronaldo pazi na svoj izgled i zdravlje. To se nije promijenilo ni na ovom kratkom odmoru. Iako voli jesti sve, Ronaldo se ipak držao određenog broja kalorija koje smije jesti.

Svjetski poznati fudbaler je u Dubrovniku odabrao tri restorana i probao njihove najbolje specijalitete. Jeo je u restoranu "Dubrovnik" na Lopudu, u restoranu "360" i u vili "Šeherezada" u kojoj su on i Georgina odsjeli.

Nijedan restoran nije htio otkriti previše informacija, zbog ugovora o tajnosti. Ali prema njihovim specijalitetima nije bilo teško zaključiti šta je fudbaler jeo.

Njegovi obroci su se sastojali uglavnom od morskih plodova. Neke od njegovih omiljenih riba su brancin i bakalar. Ronaldo ne može zamisliti da se njegov obrok ne sastoji od zdrave kombinacije hrane. On dobro pazi na ishranu i tokom svog boravka u Hrvatskoj jeo je uglavnom jastoge, rižoto, škampe, kozice, tjesteninu i naravno dosta povrća, prensi Body.ba


(Admir Oručević)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2015, Source d.o.o.