8.6.2021. 10:27
0
Počela nagradna igra Sarajevske pivare „Sarajevsko popiješ, nagradu dobiješ“
Sarajevska pivara d.d. organizirala je nagradnu igru pod nazivom „Sarajevsko popiješ, nagradu dobiješ““, koja će trajati od 7. juna do 9. augusta 2021. godine.
Ljubitelji Sarajevskog svakoga dana tokom trajanja nagradne igre mogu osvojiti mobitel  Samsung Galaxy A12, a  glavna nagrada je mobitel  Samsung Galaxy S21.  

Sarajevska pivara d.d. je i tokom pandemije nastojala podržati pojedince i projekte koji doprinose poboljšanju kvaliteta života u našoj zemlji. Organizacijom nagradne igre se želimo dodatno zahvaliti ljubiteljima Sarajevskog. Uživanje uz njima najdraže pivo može im donijeti i neku od odličnih nagrada, tako da ne sumnjamo da će im ljeto koje je pred nama proteći u dobrom raspoloženju. Svim učesnicima želimo mnogo sreće tokom učešća u našoj nagradnoj igri,“ kažu u Sarajevskoj pivari d.d.

Za učešće u nagradnoj igri „Sarajevsko popiješ, nagradu dobiješ“ potrebno je kupiti Sarajevsko u ambalaži sa crvenim čepom i posebnom etiketom te alfanumerički kod sadržan na unutrašnjoj strani čepa poslati SMS-om na broj 091 212 410. Kod je moguće unijeti i u odgovarajuće polje na internet stranici nagradne igre www.sarajevsko.ba

Izvlačenja se obavljaju na osnovu posebno dizajniranog programa u kojem će biti evidentirane sve prijave pristigle putem SMS poruka i internet stranice, te će se metodom slučajnog kompjuterskog odabira izvršiti izbor dobitnika. 

Za učestvovanje u nagradnoj igri nema ograničenja, jedan učesnik može poslati neograničen broj poruka za neograničen broj različitih alfanumeričkih kodova sve do 9. augusta 2021. godine, do 23:59:59 sati, kada se zvanično i završava nagradna igra. 

Pravila i sve informacije o nagradnoj igri te rezultati nagradnih izvlačenja nalaze se na internet stranici www.sarajevsko.ba
 
0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.