18.5.2016. 19:51
4
Azmir Husić nakon poraza Slobode u finalu Kupa BiH: Svi se bavimo nekakvim teorijama zavjere, nikako to da izbijemo iz glava
Fudbaleri Radnika iz Bijeljine po prvi put su u svojoj historiji pobjednici Kupa Bosne i Hercegovine, nakon što su u revanšu finala Kupa pobijedili Slobodu sa visokih 3:0.

Prva utakmica na Tušnju, koja je odigrana prije sedam dana, je okončana rezultatom 1:1, a crveni karton je pred kraj te utakmice dobio Zajko Zeba.

Sezona u BiH je tako kompletirana, pa će u kvalifikacije za Ligu prvaka ići prvak Zrinjski, dok će našu zemlju u Europa ligi predstavljati Sloboda, Široki Brijeg i Radnik.

Nakon završetka utakmice u Bijeljini danas je za Source.ba portal govorio predsjednik Slobode, Azmir Husić. U nastavku poslušajte šta je za naš portal rekao prvi čovjek tuzlanskog kluba.

Razgovarao: Haris Ahbabović

4
SOURCE PRIČE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.