23.1.2017. 17:06
34
Ovako je direktor Vodovoda, Nezir Hadžić, reagovao kada smo ga pitali o zaposlenju rođaka i kumova, te o uposlenicima koji prodaju med
Sve su češće kritike građana Sarajeva na rad i djelovanje uprave sarajevskog Vodovoda. Stoga smo danas razgovarali sa Nezirom Hadžićem, direktorom KJKP "Vodovod i kanalizacije" Sarajevo.

U prvom dijelu razgovora je bilo govora o novcu kojeg je Vodovod zaradio tokom protekle godine, ali i o samoj raspodjeli tog novca. Bilo je govori o pomoći koja je stigla i od Vlade KS. Također je bilo govora o administraciji za koju je premijer KS, Elmedin Konaković, rekao da je ima previše.

Hadžića smo upitali o nepotizmu u firmi s obzirom da je Source.ba portal nedavno objavio priču kako je u Vodovod zaposlio svog rođaka i kumove. Bilo je govora o ugovorima radnika, kao i uposleniku Vodovoda koji je prodavao med u službenom vozilu firme.

Razgovarali smo o nedavnim problemima i problemima sa kojima se Vodovod susreće tokom ovih zimskih dana. U nastavku pogledajte cijeli intervju sa direktorom Vodovoda, Nezirom Hadžićem.

Nezir Hadžić je inače direktor Vodovoda od 2016. godine. Član je Stranke demokratske akcije. Bit će direktor ove firme u naredne četiri godine.

Novinar: Haris Ahbabović
Snimatelj: Ramiz Uzunović
Montaža: Ramiz Uzunović

 
34
SOURCE PRIČE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.