28.7.2017. 16:45
2
Cirkus-komedija u režiji Vlade FBiH: Iako su potpisani svi ugovori i radovi se izvode, Visokom se blokira projekat vode
Načelnica Općine Visoko, Amra Babić, proslijedila je javni upit premijeru Vlade FBiH i predsjednicima Klubova zastupnika u Predstavničkom domu Paralamenta FBiH, s pitanjem "Zašto se Visokom blokira projekat vode?!"

S obzirom da je na 23. redovnoj sjednici Predstavničkog doma Paralamenta FBiH na zahtjev premijera Fadila Novalića povučena tačka "Prijedlog Odluke o prihvatanju zaduženja po Ugovoru o zajmu između BiH i Evropske banke za obnovu i razvoj (EBRD) za realizaciju Projekta Vodovod Visoko", brojni građani Visokog su ostali zatečeni ovom odlukom.

Za Source.ba portal danas je govorio potpredsjednik MZ Gračanica kod Visokog, Anes Hajlovac, koji je govorio o razlozima ovakve odluke i samim problemima koji se tiču vodosnabdijevanja Visokog i okolnih naselja ove općine.

U nastavku poslušajte razgovor sa Anesom Hajlovcem, potpredsjednikom MZ Gračanica kod Visokog, naselja koje je najviše pogođeno ovakvom odlukom Vlade FBiH.

Novinar: Haris Ahbabović

Da li je komično da u 21. stoljeću još uvijek pričamo o vodi i vodosnabdijevanju?
Da
Ne
2
SOURCE PRIČE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.