9.9.2017. 15:32
1
"Šatro muškarčina", Sarajlija Đenis Hujić, "padao" od smijeha pred kamerom Source.ba portala
Snimanje YouTube kratkih klipova i filmova je sve više uzelo maha, a jedan od takvih je i Sarajlija Đenis Hujić koji je korisnicima YouTubea poznat po svojim kratkim filmovima.

Nekada su ti filmovi komičnog, nekada satiričnog, a nekada poučnog sadržaja. Jedan u nizu mini filmova je film koji nosi naziv "Šatro muškarčina". Kako i sam Đenis kaže, glumice za spomenuti film je bukvalno našao na kafi.

A zarada od YouTubea, kako i sam Đenis kaže, za sada ne postoji. A popularnost?

Đenisu smo dali savjet da se drži striktno komedije, jer mu jednostavno izraz lica ne govori drugačije. A da smo bili upravo, shvatit ćete i sami.

Novinar: Haris Ahbabović
Snimatelj: Ramiz Uzunović
Montaža: Emir Preljević

 
1
SOURCE PRIČE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.