10.10.2017. 13:30
10
Muhamed Bikić zaplakao pred kamerom Source.ba: Iz Saveza su mi nudili VIP karte za Grbavicu, nisam ih uzeo. Kisnuo sam sa sinom na istoku
Za Source.ba portal danas je govorio poznati bh. novinar, Muhamed Bikić.

Muhamed Bikić se oglasio putem društvenih mreža jer nije uspio dobiti akreditaciju za utakmicu BiH - Belgija, iako je uz samu reprezentaciju od samog njenog postanka. 

Podsjećanja radi, isto se desilo i sa ekipom Source.ba portala koja nije dobila akreditaciju za spomenutu utakmicu. U mailu koji nam je stigao iz NSBiH nam je rečeno kako zbog prevelikog broja zahtjeva ne možemo dobiti akreditaciju.

Već smo pisali da su ranije akreditacije za utakmice reprezentacije dobijale neke folk muzičke zvijezde u BiH koje nemaju veze sa fudbalom i novinarstvom, dok se našim brojnim kolegama uskraćuje praćenje reprezentacije BiH. Tako je bilo i ovaj put kada je na desetine novinara u BiH bilo uskraćeno za praćenje utakmice BiH - Belgija koja se igrala na Grbavici.

Muhamed Bikić je bosanskohercegovački sportski novinar. Autor je više knjiga, a bio je i voditelj nekoliko sportskih emisija. Magistar je sportskih nauka, a inače je diplomirao na Pravnom fakultetu Univerziteta u Sarajevu.

Novinar: Haris Ahbabović
Snimatelj: Ramiz Uzunović
Montaža: Ramiz Uzunović

10
SOURCE PRIČE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.