28.10.2017. 11:50
1
Živi i studira u Sarajevu i stvara jednu specifičnu vrstu muzike: Rap tekst na neke urbane beatove i nije baš neki hip-hop
Rijad Kaniža, poznatiji kao Jaddah, objavio je svoj novi video spot, a pitanju je spot za instrumentalu koja nosi naziv "Reminder".

U pitanju je mladi bh. umjetnik iz Livna, koji trenutno studira i živi u Sarajevu, a koji stvara ovu neobičnu vrtu muzike. Pitanje je koliko su ljudi u našoj zemlji upoznati sa ovako specifičnom vrstom muzičkog stvaralaštva.

Rijadov spot "Reminder" je objavljen na YouTube kanalu FM Jam. Pitali smo ga kako gleda na današnju rep scenu u BiH. Cijeli spot za pjesmu "Reminder" možete pogledati OVDJE.

Novinar: Haris Ahbabović
Snimatelj: Ramiz Uzunović
Montaža: Ramiz Uzunović

1
SOURCE PRIČE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.