18.12.2017. 15:19
9
Upoznajte sarajevskog Mikea Tysona, Edina Puhala Pukija: Od zadnjih 15 borbi njih 14 sam dobio nokautom, Armenca sam dva puta bacao na pod
Naš uspješni 29-godišnji bokser, Edin Puhalo alias Iron Puki, osvojio je titulu prvaka Mediterana u najjačoj svjetskoj asocijaciji WBC.

Naime, on je prije nekoliko dana u njemačkom Furth im Waldu u četvrtoj rundi nokautirao turskog boksera, Özcana Çetinkayu.

Puhalu je to 15. uzastopna pobjeda, a čak 14 od tih 15 pobjeda je ostvario nokautom. Sada je uspio da osvoji ovu prestižnu i veliku nagradu pod okriljem WBC-a.

Danas je za Source.ba portal govorio upravo Iron Puki, koji se osvrnuo na tu borbu sa Çetinkayom, priprepremom za sami meč i planovima za budućnost.

Bilo je govora o njegovoj dosadašnjoj karijeri, uzorima u svijetu boksa, a Edina smo upitali i kako gleda na današnje stanje u boksu i superteškoj kategoriji. U nastavku pogledajte intervju sa Ironom Pukijem.

Novinar: Haris Ahbabović
Snimatelj: Almir Biber
Montaža: Almir Biber

9
SOURCE PRIČE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.