1.2.2018. 13:47
9
"Već sam se jednom ženio za papire. Tamo sam nosio namještaj i bio sam konobar. Prijateljici sam poslao mail i napisao joj: 'Poželio sam da vidim naše bosanske papke'"
Za Source.ba portal je govorio bh. pjevač Elvir Laković Laka.

Sa Lakom smo razgovarali o njegovim novim projektima, te o tome šta trenutno radi i čime se bavi u životu, osim muzike.

Bilo je govora o njegovom životu u SAD-u, o tome šta je radio i čime se tamo bavio, a razgovarali smo i o njegovom muzičkom izražaju, za kojeg i sam Laka kaže kako on ponekad "ne zna koji je njegov muzički izražaj".

Laka je govorio o tome kako ne radi na nekoj posebnoj promociji svojih pjesama, te da je broj pregleda njegovih spotova na YouTubeu sasvim realan i da nije "napucan".

Razgovarali smo o tome da li će se uskoro ženiti, te kako uopće gleda na brak. Laku smo upitali da li mu je žao što se nije rodio u nekom drugom dijelu svijeta, a ne na Balkanu.

Elvir Laković Laka je rođen prije 48 godina u Goraždu. Njegova muzička karijera je počela prije 20 godina. Laka je, zajedno sa svojom sestrom Mirelom, predstavljao BiH na Eurosongu u Beogradu 2008. godine sa pjesmom "Pokušaj". Uskoro se očekuje promocija njegove nove pjesme/spota pod nazivom "Lizalo".

Novinar: Haris Ahbabović
Snimatelj: Almir Biber
Montaža: Emir Preljević

 
9
SOURCE PRIČE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.