16.2.2018. 18:52
1
"Mirza Teletović je selektoru sve objasnio zbog čega ne može da dođe, dok Jusuf Nurkić nije. Mirza je došao u probleme sa zdravljem i to nije nešto s čim se čovjek može igrati"
Za Source.ba portal je govorio Mensur Bajramović, pomoćnik selektora košarkaške reprezentacije BiH, Duška Vujoševića, i nekadašnji selektor našeg nacionalnog tima.

Razgovarali smo o dvije nadolazeće utakmice kvalifikacija za SP u Sarajevu protiv Belgije i u Permu protiv Rusije.

Podsjećanja radi, 22. februara u Sarajevu igramo protiv selekcije Belgije, dok tri dana kasnije u dalekom Permu igramo protiv Rusa.

Razgovarali smo o Scottieju Wilbekinu koji je bio potencijalni kandidat za naturalizovanog reprezentativca BiH, ali se on na kraju ipak odlučio za Tursku.

Razgovarali smo i Mirzi Teletoviću i Jusufu Nurkiću, sa posebnim akcentom na Jusufa Nurkića koji je za sada zatvorio vrata košarkaškoj selekciji BiH.

Na kraju smo se osvrnuli i na zdravstveno stanje selektora Duleta Vujoševića. U nastavku pogledajte cijeli intervju sa Mensurom Bajramovićem.

Novinar: Haris Ahbabović
Snimatelj: Almir Biber
Montaža: Emir Preljević

 
1
SOURCE PRIČE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.